Skip to main content

Werken bij Datamo

Wij zoeken mensen die thuis zijn in de
wereld van data op het snijvlak van Business en
Informatie Technologie. 

Wie wij zoeken

Je speelt een sleutelrol bij onze klanten in het benutten van marktkansen. Samenwerking en intensieve kennisdeling staan bij Datamo centraal om zo onze klanten een voorsprong in hun markt te geven. Plezier in je werk is het begin van ons succes en de resultaten van onze klanten.

 

 

 

Jij biedt:

 • HBO/WO denk- en werkniveau en opleiding in bijv. wiskunde, informatica of econometrie
 • Met minimaal 3 jaar relevante ervaring als bijvoorbeeld data scientist, data engineer, business analist of software engineer
 • Ruime ervaring op het gebied van data, bijvoorbeeld:
  • Ervaring in data modellering, governance, proces optimalisatie en het verkrijgen van uitvoerbare inzichten
  • Ervaring met visualisatie tooling zoals Power BI, Tableau or Qlikview;
  • Ervaring met R, SQL, ETL tooling, Hadoop, Python en/of Spark
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Drive, ambitie, teamspirit en ondernemerschap
 • Pragmatisme, enthousiasme, creativiteit en de lust om te 'gaan' voor concrete resultaten
 • De vaardigheid goede relaties op te bouwen en te onderhouden binnen klantenomgevingen
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift

Ben je geïnteresseerd in een overstap naar de Datamo? 
Bel +31 (0)33-2009029 voor meer info of mail direct je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . In je cv zien we graag een combinatie van aantoonbare branche-, technologie-, methodologie- of toolingkennis terug.

Wat wij bieden

Mooie opdrachten, gerenommeerde opdrachtgevers, leuke, inspirerende collega’s en een goed salaris. Dit zijn belangrijke arbeidsvoorwaarden en die bieden we je. De specialisten van Datamo zijn niet in een standaard profiel in te delen dus dat doen we ook niet met je arbeidsvoorwaarden. Hier gaan we samen over in gesprek tijdens de sollicitatieprocedure. Op verschillende manieren stimuleren we ondernemerschap in je arbeidsvoorwaarden. En uiteraard hebben we prima regelingen voor een laptop, telefonie en mobiliteit. Ook hier gaan we flexibel mee om: het moet voor jou passend zijn en voor jou werken.

Collegialiteit en verbinding

Werken bij Datamo betekent werken in een enthousiaste club met collega’s. Net als jij, zijn wij betrokken, enthousiast en behulpzaam. Stuk voor stuk hebben we een schat aan kennis van ons vak en gaan we met plezier naar ons werk. Dit doen we vaak individueel bij onze klanten en soms ook samen met collega’s. Maar allemaal willen we ook ergens bij horen. Wij zijn geen ZZP’ers maar collega’s die op elkaar terug kunnen vallen en ook samen leuke dingen doen. Collega’s die jou een thuisbasis bieden en er voor je zijn als je ze nodig hebt, zakelijk én privé.

We zorgen voor een gezamenlijke basis waarbij je jouw collega’s ook informeel beter leert kennen. Vakinhoudelijke ontwikkeling combineren we met sociale bezigheden. We vieren successen samen.

Solliciteer nu

De sollicitatieprocedure begint met de ontvangst van jouw sollicitatiebrief en cv. Als je ons hierin weet te overtuigen van jouw kennis, vaardigheden en motivatie plannen we een eerste kennismaking.

Dit eerste gesprek heeft als doel om elkaar beter te leren kennen. We zijn geïnteresseerd in de keuze van je opleiding(en), de opgedane werkervaring en natuurlijk wat voor persoon je bent. We lichten onze organisatie en manier van werken toe en geven informatie over de projecten die we uitvoeren. 

Na het kennismakingsgesprek wordt bepaald of je profiel past binnen Datamo. Mocht dit het geval zijn dan word je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht en uitgenodigd voor een tweede gesprek. We horen graag waarom jij het datavak boeiend vindt en welke doelen jij beroepshalve, maar ook op het sociale vlak nastreeft. Wij geven aan wat wij van een nieuwe collega verwachten.

Na twee gesprekken, zo mogelijk met verschillende Datamo Specialisten / partners, wordt bepaald of jij een waardevolle aanvulling vormt voor ons team. Terugkoppeling zal wederom snel na dit gesprek plaatsvinden. Wanneer jij en wij dan nog steeds positief en enthousiast zijn, nodigen we je graag uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Ook wordt er gekeken naar een mogelijke startdatum. We streven naar een sollicitatieprocedure die maximaal twee weken duurt.