Datamo

Amersfoort, EST 2019

Achtergrond

Datamo is een jong bedrijf met veel ervaring.

Datamo bestaat pas kort maar de 4 oprichters hebben samen meer dan 80 jaar ervaring op het grensvlak van business en IT. Ervaring opgedaan bij grote (IT) organisaties en als ondernemers.

Investeringsmaatschappij TV&M biedt een solide financiële basis.

Missie

Bij Datamo komen Data Specialisten optimaal tot hun recht. Met een focus op de menselijke kant van het zakendoen en het 'doen waar je goed in bent'. Datamo gelooft dat jezelf en anderen ontwikkelen je een gelukkiger mens maakt en dat dit het best lukt in een veilige omgeving. Wij zetten ons er actief voor in dit thuis te zijn voor de ervaren Data Specialist.

Visie

De kracht van onze mensen is de basis van succes. Synergie komt als vanzelf. Potentie benutten we samen. Mensen die verder willen en durven kijken dan de platgetreden paden en de vierkante centimeter. Datamo staat voor daadkracht, teamgeest, vertrouwen, transparantie en grensoverschrijdende ambities. Op basis van wederzijds respect en vertrouwen werken de Datamo Data Specialisten samen met eindklanten aan concrete oplossingen voor data-vraagstukken voor de business.


Copyright 2019 © Datamo B.V. - Algemene Voorwaarden